ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δεν θέλει να ακούει για παραίτηση ο Αναστασίου

Δεν θέλει να ακούει για παραίτηση ο Αναστασίου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ισοπαλία της Κόρτραϊκ με τη Γάνδη, ο Γιάννης Αναστασίου ρωτήθηκε για το αν ανησυχεί για τη θέση του στον πάγκο ή αν σκέφτεται την παραίτηση, κάτι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

Στην 13η θέση της βαθμολογίας έπεσε η Κόρτραϊκ μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Γάνδη. Η ομάδα των Αναστασίου, Ατζαγκούν και Κουμορτζί συμπλήρωσε οκτώ σερί αγώνες στο πρωτάθλημα δίχως τρίποντο, γεγονός που έχει φέρει γκρίνια εντός και εκτός ομάδας και πολλά ακούγονται για το μέλλον του.

Στη συνέντευξη Τύπου, ρωτήθηκε για το αν ανησυχεί για τη θέση του στον πάγκο ή αν σκέφτεται την παραίτηση, κάτι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

"Τι να απαντήσω στα σενάρια για παραίτηση; Δεν το έχω ακούσει από πουθενά, ούτε καν από την διοίκηση. Το να χτίσεις μία ομάδα δεν συμβαίνει άμεσα, αλλά θέλει χρόνο. Τις τελευταίες εβδομάδες δείχνουμε σημάδια βελτίωσης", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο Βέλγιο θεωρούν πως τα ματς με Μπέβερεν (εκτός) και Γκενκ (εντός) θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του στην Κόρτραϊκ. Πάντως, δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ βολικά, διότι τα αποτελέσματα δεν έρχονται εδώ και πολύ καιρό. Τα περιθώρια στενεύουν...

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ