ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Daily Record: ''Δεν πάει Νάπολι ο Παπασταθόπουλος, αν μείνει ο Κουλιμπαλί''

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

To ''deal'' της Νάπολι με την Άρσεναλ για τη μετακίνηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στους ''παρτενοπέι'', σύμφωνα με την Daily Record, ''πάγωσε'', καθώς ο Καλιντού Κουλιμπαλί, τον οποίο θα αντικαθιστούσε, αναμένεται να παραμείνει στους Ιταλούς.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με τον Έλληνα αμυντικό να παραμένει, όπως φαίνεται, στην Άρσεναλ, κάθως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Record, η μεταγραφή του στη Νάπολι εξαρτάται από τον Καλιντού Κουλιμπαλί και το αν θα συνεχίσει ή όχι στον ιταλικό σύλλογο.

Η Νάπολι στο τέλος του καλοκαιριού τα είχε βρει σε όλα με την Άρσεναλ για την μεταγραφή του Έλληνα διεθνή, ο οποίος αναμενόταν να αντικαταστήσει τον Σενεγαλέζο. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν από τότε, καθώς ο 29χρονος αμυντικός των ''παρτενοπέι'' αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των Ιταλών, αν δεν υπάρξει μια πρόταση που να ικανοποιήσει οικονομικά το σύλλογο.

Συγκεκριμένα, το ποσό που ζητάει ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, για τον Κουλιμπαλί φαίνεται να είναι αρκετά υψηλό, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι δεν θα δεχθεί λιγότερα από 80.000.000 ευρώ.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Μάντσεστερ Σίτι τα έχει βρει σκούρα με τους ''παρτενοπέι'' για την απόκτησή του, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις των Ιταλών. Στην ίδια θέση με τους Πολίτες φαίνεται πως βρίσκεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να μην καλύπτουν τη τιμή ζήτησης της Νάπολι.

Έτσι, η μεταγραφή του 32χρονου Έλληνα αμυντικού την παρούσα στιγμή φαίνεται να έχει ''παγώσει'', ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει ήδη ενημερωθεί από τη διοίκηση πως αν θέλει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ θα πρέπει να βρει άλλο σύλλογο.

Εν αναμονή των εξελίξεων...

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ