ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Correio da Manhã: "Ντόρτμουντ και Σάλκε για Βλαχοδήμο, στα 60.000.000 ευρώ η ρήτρα"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βλαχοδήμος EUROKINISSI

Ο 24χρονος Έλληνας γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, βρίσκεται σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ στο στόχαστρο των Ντόρτμουντ και Σάλκε. Δεν συζητούν παραχώρηση οι "αετοί" και παραπέμπουν στη ρήτρα των 60.000.000 ευρώ.

Μπορεί το "ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ", ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρτμουντ να είναι προγραμματισμένο για τις 8 Δεκεμβρίου (16:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga, αλλά ο πορτογαλικός Τύπος εμπλέκει τις δύο γερμανικές ομάδες σε μάχη με μεταγραφικό περιεχόμενο κι ελληνικό... χρώμα.

Σύμφωνα με την "Correio da Manhã", ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται στο στόχαστρο των Βεστφαλών. Όπως αναφέρεται, οι δύο ομάδες έχουν εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του 24χρονου Έλληνα γκολκίπερ στο Champions League - στα ματς με Μπάγερν, ΑΕΚ και κυρίως με Άγιαξ - κι έχουν κάνει διερευνητική κρούση στην Μπενφίκα.

Η ομάδα της Λισαβόνας τους διεμήνυσε ότι δεν συζητά αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο παραχώρησης του "Όντι" και παρέπεμψε στη ρήτρα αποχώρησης, η οποία ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ. Η "Record" βάζει και την Μπάγερν Μονάχου στο "παιχνίδι", αλλά τονίζει ότι το ενδιαφέρον είναι εντελώς φιλολογικό τούτη τη στιγμή.

Ο Βλαχοδήμος έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην Primeira Liga και το Champions League. Αν και "ρούκι" στους "αετούς" έχει καταφέρει να προσελκύσει "μνηστήρες".

Άλλωστε, η Μπενφίκα μπορεί και πουλά με ευκολία τερματοφύλακες. Ο Έντερσον πωλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι αντί 40.000.000 ευρώ, ο Γιαν Όμπλακ στην Ατλέτικο αντί 15.000.000 ευρώ, ο Ρομπέρτο (πρώην Ολυμπιακού) αντί 5.400.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ