ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αβέβαιο το μέλλον του Αναστασίου στην Κόρτραϊκ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Κόρτραϊκ, καθώς η βελγική παραμένει χωρίς νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές του στην τεχνική ηγεσία της Κόρτραϊκ ο Γιάννης Αναστασίου. Το μέλλον του είναι αβέβαιο και κανείς δεν ξέρει αν ο άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού και νυν της βελγικής ομάδας μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Η Κόρτραϊκ παραμένει χωρίς νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα για τον ίδιο. Τα ΜΜΕ στο Βέλγιο αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας χρεώνει στον Αναστασίου το κακό αγωνιστικό πρόσωπο και φυσικά τα αποτελέσματα.

Ο 44χρονος έχει λάβει το μήνυμα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ότι θα πρέπει να πάρει τέσσερις πόντους δυο ματς που έπονται (Σταντάρ Λιέγης εκτός έδρας και Γάνδη εντός), ώστε να κρατήσει την θέση του και να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Ο ίδιος δεν χάνει πάντως την αισιοδοξία του.

Μιλώντας στην Het Belang van Limburg, ανέφερε πως δεν διαβάζει εφημερίδες, πως πιστεύει στον εαυτό του, στην δουλειά του και στο τιμ του, ότι άπαντες κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αν και αναγνωρίζει ότι τα αποτελέσματα προφανώς και μετράνε. Πάντως, δεν ενδιαφέρεται για όσα λέγονται και γράφονται. Μένει να δούμε αν θα διαψεύσει τις Κασσάνδρες...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ