ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αταλάντα: Θέλει τον Φούντα

Αταλάντα: Θέλει τον Φούντα

Η Αταλάντα σύμφωνα με το Tuttomercato εξετάζει την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα επιθετικού της Ραπίντ Βιέννης, Ταξιάρχη Φούντα. Η αυστριακή ομάδα ζητά 5.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Είναι δεδομένο ότι η Αταλάντα θα κινηθεί για επιθετικό καθώς ο Ντουβάν Σαπάτα είναι έτοιμος να πωληθεί (η Γιουβέντους σίγουρα μία ενδιαφερόμενη) εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις τις τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με το Tuttomercato η ομάδα του Μπέργκαμο εξετάζει την περίπτωση του Ταξιάρχη Φούντα. Η ομάδα έκπληξη της Serie A και του Champions League έχει βάλει στο στόχαστρο τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό της Ραπίντ Βιέννης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ομάδα της αυστριακής πρωτεύουσας ζητά 5.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Φούντα. Ο Φούντας πέτυχε 19 γκολ σε 27 ματς με τη Ραπίντ στην αυστριακή Bundesliga της τρέχουσας σεζόν και 1 γκολ σε 2 ματς στο κύπελλο της χώρας.

Ο πρώην φορ των ΑΕΚ, Ζάλτσμπουργκ, Γκρέντιγκ, Πανιωνίου, Αστέρα, Σόνενχοφ και Ζανκτ Πόλτεν παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους μεργκαμάσκι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ