ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αρχηγός στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος

Αρχηγός στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος

Το Αμβούργο ανακοίνωσε μέσω twitter πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα φορούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι διοικούντες το Αμβούργο πιστεύουν πολύ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, προσέφεραν περίπου 7.000.000 ευρώ στη Λεβερκούζεν για την απόκτησή του.

Ο Έλληνας στόπερ διαθέτει τεράστια εμπειρία απ' το γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, με τη φανέλα της Σάλκε, της Λεβερκούζεν και της Λειψίας. Παράλληλα, διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι σημαντικά για μία ομάδα όπως το Αμβούργο.

Απόδειξη, το γεγονός πως το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισε να τον συμπεριλάβει μεταξύ των τριών αρχηγών της νέας σεζόν, παρά το γεγονός πως ανήκει στο σύλλογο μόλις έξι μήνες. Πρώτος αρχηγός θα παραμείνει ο Γκοτόκου Σακάι, ενώ ακολουθούν οι Μεργκίμ Μάβραϊ κι ο Παπαδόπουλος.

Την περυσινή σεζόν, ο 25χρονος στόπερ σημείωσε δύο γκολ σε 17 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου το Αμβούργο να παραμείνει στην Bundesliga.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ