ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αρνητικός για Αλ Χιλάλ ο Σάμαρης

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Παρά το πρέσινγκ του πρώην προπονητή του, Ζόρζε Ζεσούς, ο Ανδρέας Σάμαρης δεν φέρεται διατεθειμένος να "ξενιτευτεί" στην Σαουδική Αραβία, για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Χιλάλ εμφανίζεται ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος προτιμάει να παραμείνει στην Μπενφίκα, προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα play offs, με φόντο την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "Record", ο διεθνής Έλληνας άσος δεν "ψήνεται" να εγκαταλείψει το "Ντα Λουζ", παρά το γεγονός πως στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Ριάντ κάθεται ο άλλοτε προπονητής του στους Λουζιτανούς, Ζόρζε Ζεσούς, αφού μία ενδεχόμενη μετακίνηση από την Ιβηρική στην Αραβιική χερσόνησο θα ήταν πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Ο 29χρονος κεντρικός χαφ -που αποτελεί μέλος των "αετών" από το 2014- αφήνει, ωστόσο, ένα παράθυρο ανοιχτό, προκειμένου να μεταναστεύσει στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, υπό τον όρο να ανανεώσει πρώτα το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Λισαβόνας, το οποίο εκπνέει σε έναν χρόνο.

Την περσινή σεζόν ο Πατρινός μέσος κινήθηκε σε... ρηχά νερά, καταγράφοντας 18 εμφανίσεις στη Liga NOS, με ένα τέρμα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Photo Credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ