ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αποθέωση της Άρσεναλ στον Παπασταθόπουλο

Paris Saint-Germain's Alec Georgen takes a shot against Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, top, during the International Champions Cup match between Arsenal and Paris Saint-Germain in Singapore, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Yong Teck Lim)
Paris Saint-Germain's Alec Georgen takes a shot against Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, top, during the International Champions Cup match between Arsenal and Paris Saint-Germain in Singapore, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Yong Teck Lim) AP PHOTO/YONG TECK LIM

Το εγκώμιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έπλεξε η Άρσεναλ στην ιστοσελίδα της, μετά την συμβολή του στη νίκη επί της Νιουκάστλ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ".

Το εγκώμιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έπλεξε η Άρσεναλ στην ιστοσελίδα της, μετά την συμβολή του στη νίκη επί της Νιουκάστλ για την 5η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επιβλήθηκε 1-2 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" και ο διεθνής στόπερ ήταν από τους κορυφαίους μαζί με τους Εζίλ και Τζάκα.

"Όταν υπογράψαμε τον Σωκράτη το καλοκαίρι, ορισμένες από τις λέξεις που χρησιμοποιήσαμε για να τον περιγράψουμε, ήταν πως είναι ασυμβίβαστος' ότι παίζει με όλη του την καρδιά και ότι δεν είναι ανόητος. Του αρέσει να αρπάζει την ευκαιρία όταν αυτή παρουσιάζεται. Το Σάββατο ήταν μία από αυτές τις ημέρες. Ο Σωκράτης δεν απογοήτευσε, με μερικές καθοριστικές παρεμβάσεις, σταματώντας τις επιθέσεις της Νιούκαστλ.

Ο Γιάκομπ Μέρφι τον νίκησε σε μια διεκδίκηση, αλλά ο Σωκράτης απάντησε με ένα καίριο τάκλιν. Ακόμα ένα κρίσιμο τάκλιν πάνω στον Ματ Ρίτσι τράβηξε τα βλέμματα στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Σωκράτης έκανε αισθητή την παρουσία του", ανέφεραν οι "κανονιέρηδες" στο σάιτ τους για τον διεθνή Έλληνα σέντερ μπακ.

AP Photo/Yong Teck Lim

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ