ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Από Ρώμη... Τορίνο ο Τοροσίδης;

Από Ρώμη... Τορίνο ο Τοροσίδης;

Η Ρόμα προσέφερε τον Βασίλη Τοροσίδη στην Τορίνο προκειμένου να αποκτήσει το πάνω χέρι για την απόκτηση του Μπρούνο Πέρες, αποκαλύπτει η τορινέζικη "Tuttosport".

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αφήσει την ιταλική πρωτεύουσα τον ερχόμενο Ιανουάριο με προορισμό το Πιεμόντε!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η "Τuttosport", με την τορινέζικη εφημερίδα να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο αθλητικός διευθυντής των "τζαλορόσι", Βάλτερ Σαμπατίνι, "χτύπησε την πόρτα" της Τορίνο και πρότεινε στους διοικούντες την "γκρανάτα" να τους παραχωρήσει τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Από Ρώμη... Τορίνο ο Τοροσίδης;

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε καθώς η Ρόμα εξακολουθεί να έχει στο στόχαστρο τον Μπρούνο Πέρες, με τους Τορινέζους να τον κοστολογούν γύρω στα 15-20 εκατομμύρια ευρώ και τους πρωτευουσιάνους να ρίχνουν στο τραπέζι και το όνομα του 30χρονου άσου για να ρίξουν το κόστος της επικείμενης μεταγραφής.

Από Ρώμη... Τορίνο ο Τοροσίδης;

Επισημαίνεται πως ο "Τόρο" πήρε μεταγραφή στη Ρόμα τον Ιανουάριο του 2013, συμπληρώνει δηλαδή τριετία στο "Olimpico", ενώ από την πλευρά του ο Πέρες αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από την Τορίνο ως μεταγραφή από τη Σάντος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ