ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίθανο γκολ με εναέριο τακουνάκι ο Μήτρογλου στην προπόνηση (VIDEO)

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Έλληνας διεθνής φορ της Μαρσέιγ, Κώστας Μήτρογλου, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με τακουνάκι στην κίνηση κατά την προπόνηση των "Phocéens". (VIDEO)

Μπορεί στο "Groupama" της Λιόν και την ήττα (4-2) από τους "γκον" να μη βρήκε δίχτυα και να δέχθηκε εκ νέου κριτική από τα γαλλικά media, αλλά ο Κώστας Μήτρογλου είναι σίγουρος για τον εαυτό του.

Άλλωστε, όπως υποστήριξε και στο Canal +, δεν αμφέβαλε ποτέ για το μέλλον του στη Μασσαλία, ούτε ακόμα κι όταν οι "Phocéens" το περασμένο καλοκαίρι κινήθηκαν για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Νις.

Αυτή η αυτοπεποίθηση που έχει ο 30χρονος Έλληνας διεθνής φορ βγήκε στην προπόνηση της γαλλικής ομάδας. Πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι στην κίνηση. Ο Μήτρογλου μετρά δύο γκολ σε τέσσερα ματς στη Ligue 1, ενώ αγωνίστηκε και στο Europa League χωρίς όμως να βρει δίχτυα.

Απολαύστε το γκολ του στην προπόνηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ