ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανατροπή και Σάμαρης μέχρι το 2023 στην Μπενφίκα!

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Ανατροπή στην υπόθεση του Ανδρέα Σάμαρη, καθώς ο 29χρονος διεθνής μέσος τα βρήκε με την Μπενφίκα, ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει κάτοικος Λισαβόνας μέχρι το 2023!

Πήγε στην Μπενφίκα το 2014, ορμώμενος από τον Ολυμπιακό, αντί 10.000.000 ευρώ. Όλα έμοιαζαν ότι η τρέχουσα σεζόν θα ήταν και η τελευταία του Ανδρέα Σάμαρη στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Τελικά είχαμε ανατροπή, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος θα παραμείνει στους αετούς μέχρι το 2023! Αυτό ανακοίνωσε η πρωτοπόρος της Primeira Liga στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Μέχρι την αρχή του έτους (2019) δεν υπολογιζόταν από την Μπενφίκα - δεν ήταν μάλιστα καν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα - και βρισκόταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας. Ο Ρουί Βιτόρια όμως, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, τον διαδέχθηκε ο Μπρούνο Λάζε κι ο 29χρονος Πατρινός αμυντικός μέσος επανενεργοποιήθηκε. Ανέκτησε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα - είναι ξανά βασικό στέλεχος - κι όλα έδειχναν ότι το κλίμα είχε αντιστραφεί.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν ήταν εύκολες. Τα δημοσιεύματα για οικονομική διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις του παίκτη και την προσφορά της πορτογαλικής ομάδας συχνά κοσμούσαν τα πρωτοσέλιδα των κορυφαίων εφημερίδων του Τύπου της χώρας της Ιβηρικής.

Η Νιούκαστλ, η οποία ενδιαφέρεται για τον Έλληνα μέσο εδώ και δύο χρόνια, έστειλε άνθρωπό της να τον παρακολουθήσει από κοντά στη νίκη επί της Πορτιμονένσε, η Χετάφε έδειξε κι αυτή ενδιαφέρον. Ακόμη και ελληνική ομάδα - ο ΠΑΟΚ - ενεπλάκη ως μεταγραφικό σενάριο επαναπατρισμού.

Τελευταία ομάδα που πλησίασε τον Σάμαρη ήταν η Ντινάμο Μόσχας. Μάλιστα, η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας φέρεται να προσέφερε ασυναγώνιστες - σε σχέση με τις προαναφερθείσες ενδιαφερόμενες ομάδες - ετήσιες απολαβές, αλλά η Μόσχα δεν δελέασε τον Σάμαρη.

Εάν εξαντλήσει το νέο συμβόλαιό του, ο πρώην μέσος των Πανιώνιου, Ολυμπιακού θα βρίσκεται στην Μπενφίκα για εννιά χρόνια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ