ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανανεώνει με Μπενφίκα ο Σάμαρης

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Η Μπενφίκα επισπεύδει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Σάμαρη. Αλλαγή σκηνικού μέσα σε δύο μήνες για τον 29χρονο Έλληνα διεθνή μέσο, καθώς μέχρι τον Δεκέμβριο βρισκόταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας.

Μέχρι την αρχή του έτους δεν υπολογιζόταν από την Μπενφίκα - δεν ήταν μάλιστα καν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα - μεταξύ πάγκου κι εξέδρας κι όλα έδειχναν ότι θ' αποχωρούσε από τους αετούς στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιό του.

Ο Ρουί Βιτόρια απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, τον διαδέχθηκε ο Μπρούνο Λάζε κι ο 29χρονος Πατρινός αμυντικός μέσος επανενεργοποιήθηκε. Ανέκτησε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα και μάλιστα ήταν βασικός στην εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Πόρτο για την 24η αγωνιστική της Primeira Liga, η οποία έφερε στην κορυφή αυτής τους "αετούς".

Έτσι, η διοίκηση της Μπενφίκα επισπεύδει τις εργασίες για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, θορυβημένη ίσως από το φημολογούμενο ενδιαφέρον των "δράκων" και το γεγονός ότι ήδη από τον Ιανουάριο - το συμβόλαιο εκπνέει τον Ιούνιο - ο Σάμαρης μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Στη χώρα της Ιβηρικής εκτιμούν ότι αυτό θα γίνει άμεσα κι ο Έλληνας θα παραμείνει κάτοικος Λισαβόνας, στην οποία βρίσκεται από το 2014.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ