ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανανεώνει με Μήτρογλου η Μπενφίκα

Ανανεώνει με Μήτρογλου η Μπενφίκα

Ο Κώστας Μήτρογλου αρνήθηκε την εξωπραγματική πρόταση της Tianjin Quanjian, συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση στην Primeira Liga και η Μπενφίκα τον ανταμείβει με νέο συμβόλαιο.

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται Κώστας Μήτρογλου και Μπενφίκα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Ο 28χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός σκοράρει ακατάπαυστα με τη φανέλα των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας ενώ πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση της κινέζικης, Tianjin Quanjian, η οποία κάλυπτε της ρήτρα αποδέσμευσής του και του προσέφερε πενταπλασιασμό απολαβών (συμβόλαιο 8.000.000 ευρώ τη σεζόν).

Όπως αναφέρει η "A Bola", η διοίκηση της Μπενφίκα θέλει με αυτόν τον τρόπο να ανταμείψει τον "Mitrogolo", αλλά ταυτόχρονα και να αυξήσει τη ρήτρα του.

Εάν έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις το ισχύον συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, που λήγει το καλοκαίρι του 2020, θα επεκταθεί μέχρι το 2022. Παράλληλα, ο Έλληνας φορ θα δει τις ετήσιες απολαβές του να μεγαλώνουν.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Κινέζοι της Tianjin Quanjian δεν το βάζουν κάτω και παραμένουν στη Λισαβόνα, μήπως κι αποσπάσουν τη συγκατάθεση του Μήτρογλου, με την "A bola" να εκτιμά ότι αυτή η επιμονή τους δεν θα φέρει αποτέλεσμα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ