ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αμβούργο: Υποβιβάστηκε στην Κ21 ο Παπαδόπουλος επειδή ζήτησε να φύγει

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ζήτησε ν' αποχωρήσει από το Αμβούργο τον Ιανουάριο καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντίτερ Χέκινγκ και η γερμανική ομάδα τον έστειλε να προπονείται με την Κ21.

Το Αμβούργο ανακοίνωσε την Τετάρτη (16/10) ότι από εδώ και στο εξής ο 27χρονος Έλληνας αμυντικός, Κυριάκος Παπαδόπουλος, θα προπονείται με την Κ21 της γερμανικής ομάδας.

Δεν υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά ζήτησε να φύγει από τους ροτόζεν την ερχόμενο (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντίτερ Χέκινγκ.

"Ο Πάπα μας ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο και από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα αποφασίσαμε από κοινού να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Θα παίζει στη Regionalliga για να διατηρηθεί σε φόρμα", υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής, Γιόνας Μπολντ.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόνο σε δυο ματς (με Ανόβερο και Ντάρμστατ) - έκτος στην ιεραρχία των επιλογών - της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος υποστήριξε από την πλευρά του: "Όλοι γνωρίζουν ότι θέλω πάντα να παίζω και να δίνω τα πάντα. Μου έδειξαν ότι δεν είναι δυνατόν και πρέπει να το αποδεχθώ".

Όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν σε λίγους μήνες. Ουκ ολίγες φορές το όνομά του έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2020, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται σε 1.500.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ