ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αμφίβολος για το Ντόρτμουντ - Μπενφίκα ο Μήτρογλου

Αμφίβολος για το Ντόρτμουντ - Μπενφίκα ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου αποχώρησε τραυματίας από το "Estádio Marcolino de Castro" και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Ντόρτμουντ, για τη ρεβάνς των "16" του Champions League, τίθεται σε αμφιβολία.

Η Μπενφίκα νίκησε με 1-0 τη Φεϊρένσε, για την 24η αγωνιστική της Primeira Liga, με τον Κώστα Μήτρογλου να αντικαθίσταται από τον Ραούλ Χιμένες στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης που διεξήχθη στη Σάντα Μαρία ντα Φέιρα.

Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας για το 2017 (15 γκολ σε 13 ματς) ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και η αντικατάστασή του κρίθηκε επιβεβλημένη.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 21:45 στο "Signal-Iduna-Park", τίθεται σε αμφιβολία.

Στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, στις 14 Φεβρουαρίου στο "Estadio da Luz", η Μπενφίκα είχε νικήσει την Ντόρτμουντ με 1-0 χάρη στο γκολ του 28χρονου διεθνούς Έλληνα επιθετικού. Θυμηθείτε το γκολ που είχε πετύχει στο ματς που διεξήχθη στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ