ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Akropolis: Συμφώνησε με τον Γιάννη Χριστόπουλο

ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της Akropolis και θα καθοδηγήσει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β' Σουηδίας.

Με έναν Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της θα πορευτεί και τα επόμενα χρόνια η Akropolis στη Σουηδία καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο και υπήρξαν και επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με τη συμφωνία.

Ο 47χρονος τεχνικός δέχτηκε κρούση από τους ανθρώπους που τρέχουν το σύλλογο και ο οποίος ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β' Εθνική Σουηδίας και την αποδέχτηκε, ενώ ο Χριστόπουλος βρίσκεται ήδη στη Σουηδία και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Η Akropolis βρισκόταν εδώ και ένα μήνα σχεδόν σε αναζήτηση προπονητή καθώς δεν επήλθε συμφωνία ανανέωσης με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο ο οποίος ήταν τα τρία προηγούμενα χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Γιάννης Χριστόπουλος θα προπονήσει μια ομάδα στο εξωτερικό καθώς τη σεζόν 2013-14 είχε βρεθεί στην Ουκρανία και τον πάγκο της Ταβρίγια και εν συνεχεία στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού. Ο έμπειρος προπονητής επίσης έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά και Λεβαδειακό ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Καλαμάτα τη σεζόν 2018-19.

Στο παρελθόν ο Χριστόπουλος είχε βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο της Akropolis και είχε συζητήσει από κοντά με τους ιθύνοντες της ομάδας οι οποίοι από τότε τον ήθελαν στο σύλλογο αλλά τότε δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή. Πλέον, όμως, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ