ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αγκαλιά με την Ουέσκα ο Σιόβας

Αγκαλιά με την Ουέσκα ο Σιόβας
EUROKINISSI

Μετά από τρία χρόνια στην Λεγκανές, ο Δημήτρης Σιόβας θα συνεχίσει την καριέρα του στην La Liga, αλλά αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα της νεοφώτιστης Ουέσκα.

Μία ανάσα από το να ανανεώσει το εισιτήριο της παραμονής του στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου αλλάζοντας ταυτόχρονα φανέλα, είναι ο Δημήτρης Σιόβας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, η νεοφώτιστη Ουέσκα τα βρήκε σε όλα με την Λεγκανές, με την πρόταση μάλιστα που κατέθεσε να ικανοποιεί και την πλευρά του διεθνούς αμυντικού και όλα δείχνουν πως μέχρι την Κυριακή (13/9) θα έχει κλειδώσει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Σιόβας, που αγωνίστηκε ( και σκόραρε μάλιστα) στο ματς της Εθνικής κόντρα στο Κόσοβο, ήταν στην αποστολή της Λεγκανές για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Λας Πάλμας στην Segunda Division, ωστόσο μετά από τις τελευταίες εξελίξεις όλα δείχνουν πως δεν θα συμμετάσχει στην αναμέτρηση.

Η πρόταση μάλιστα της Ουέσκα είναι εξαιρετική καθώς προσφέρει στον άλλοτε παίκτη των Ολυμπιακού και Πανιωνίου κλειστό διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από 1.000.000 ευρώ, με τον Σιόβα να κερδίζει έτσι όχι μόνο ένα καλό συμβόλαιο αλλά και την ευκαιρία να παραμείνει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης για τα δύο επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σιόβας: "Δεν είχαμε τη καλύτερη χημεία με τον Σβάρνα, καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Μανωλάς"
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ