ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

A Bola: "Ο Βλαχοδήμος θα φύγει μόνο με τη ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ"

A Bola: "Ο Βλαχοδήμος θα φύγει μόνο με τη ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ"

Η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr για ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ενώ υποστηρίζει ότι ο κίπερ της Μπενφίκα θα φύγει μόνο με τη ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ.

Την Πέμπτη (7/5) διαβάσατε στο Sport24.gr ότι το επενδυτικό κονσόρτσιουμ από τη Σαουδική Αραβία που βρίσκεται κοντά στην αγορά της Νιούκαστλ έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο της Μπενφίκα. Το Σάββατο (9/5) η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" φιλοξενεί τον Έλληνα γκολκίπερ στο πρωτοσέλιδό της.

"Η Νιούκαστλ κοιτάζει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αλλά η Μπενφίκα δεν διαπραγματεύεται καν την πώλησή του" αναφέρεται στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων, που προσθέτουν ότι η ομάδα θα πει το -αναγκαστικό- "ναι", μόνο στην περίπτωση που καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα του. Ποιο είναι αυτό; Τα 60.000.000 ευρώ.

Ο Βλαχοδήμος έχει υπερασπιστεί την εστία των «αετών» και στα 24 ματς της Primeira Liga, σε δύο στο κύπελλο, σε έξι στο Champions Leagueκαι σε δύο στο Europa League. Το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα εκπνέει το 2024.

A Bola: "Ο Βλαχοδήμος θα φύγει μόνο με τη ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ"
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ