ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"42.000.000 ευρώ για Μανωλά που δεν ανανεώνει"

"42.000.000 ευρώ για Μανωλά που δεν ανανεώνει"

Ο Κώστας Μανωλάς δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρόμα, όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ, με την Ίντερ να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την αγορά του.

Η Ίντερ φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά από κάθε ενδιαφερόμενο για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά το προσεχές καλοκαίρι από τη Ρόμα.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Πάολο Μπαρτζίτζια σε εκπομπή του " SportMediaset", ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός δεν δείχνει σημάδια πως πρόκειται να ανανεώσει με τους "τζιαλορόσι" το συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Οι "νερατζούρι" έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του διεθνή στόπερ, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, και πλέον απομένει να δώσουν τα χέρια και με την ομάδα της Ρώμης.

Η Ρόμα έχει καταστήσει σαφές ότι κάθε πρόταση κάτω των 40.000.000 ευρώ θα απορρίπτεται, με την Ίντερ να φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 42.000.000 ευρώ για τον Έλληνα στόπερ.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις μέχρι στιγμής, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι πραγματικό, όπως επιβεβαιώνει και η "Gazzetta dello Sport".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ