ΚΥΠΡΟΣ

Τραυματισμός ball boy από κροτίδα στο ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ

Τραυματισμός ball boy από κροτίδα στο ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ

Από επεισόδια στιγματίστηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ με θύμα του ένα από τα ball boy το οποίο τραυματίστηκε από κροτίδα! (VIDEOS)

Σκηνές ωμής βίας εκτιλύχθηκαν στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα της Κύπρου. Οπαδοί αντάλλαξαν αντικείμενα και φωτοβολίδες, ενώ δεν έλειψαν και οι μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους χούλιγκαν των δύο ομάδων.

Ένα από τα θύματα του μένους των οπαδών ήταν και ένα άτυχο ball boy. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των media στην Κύπρο, κροτίδα από την εξέδρα του φιλοξενούμενου ΑΠΟΕΛ τραυμάτισε ball boy που σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο!

Αμέσως οι παίκτες της ΑΕΛ πήγαν προς το μέρος του να δουν τι συμβαίνει και ακολούθησαν αυτοί του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ο διαιτητής Δημήτρης Μασιάς. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν στο σημείο ήταν και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έκανε νεύματα στους οπαδούς της ομάδας του για να ηρεμήσουν, καθώς κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.

Εκείνοι όχι απλά δεν ηρέμησαν, αλλά συνέχισαν να πετούν αντικείμενα. Στο σημείο έσπευσε και το ασθενοφόρο που ήταν στο γήπεδο με το ball boy να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο αγώνας άρχισε ξανά μετά από διακοπή μισής ώρας όμως και πάλι καταγράφηκαν εκτεταμένα επεισόδια.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ