ΚΥΠΡΟΣ

Τέσσερις βαθμούς σε δυο ματς για Χριστόπουλο στην Κύπρο

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης Λεμεσού πήρε ένα σημαντικό βαθμό την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα Πάφο.

Μετά το ποδαρικό με το αριστερό κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ ο Άρης Λεμεσού του Γιάννη Χριστόπουλου έχει αρχίσει πλέον να βρίσκει τα πατήματα του με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο και να μετράει τέσσερις βαθμούς στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Την Κυριακή ο Άρης Λεμεσού πήρε ένα σημαντικό πόντο στο εκτός έδρας ματς με την τρίτη Πάφο και σιγά-σιγά η ομάδα αποκτά την ταυτότητα που θέλει να τις περάσει ο Έλληνας προπονητής.

Ο Χριστόπουλος ανέλαβε στις αρχές Οκτώβρη τον Άρη Λεμεσού και έχει βρεθεί στον πάγκο του σε τέσσερα παιχνίδια όπου έχει πάρει τέσσερις πόντους ενώ το προηγούμενο διάστημα η ομάδα είχε σε έξι ματς μόλις τρεις βαθμούς από τρεις ισάριθμες ισοπαλίες.

Μάλιστα το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πάφο ήταν το τέταρτο συνεχόμενο σε δεκαπέντε μέρες με τους "πράσινους" να έχουν δυο ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και τον πολύ δυνατό Απόλλων Λεμεσού, μια νίκη επί του Εθνικού Άχνας που ήταν και η πρώτη στο πρωτάθλημα και την ισοπαλία με την Πάφο.

Την επόμενη εβδομάδα ο Άρης Λεμεσού θα υποδεχθεί την Ομόνοια ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει εκ νέου η διακοπή για τις εθνικές ομάδες που θα δώσει επιπλέον χρόνο στον Χριστόπουλο να περάσει στην ομάδα του κάποια στοιχεία που επιθυμεί.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ