ΚΥΠΡΟΣ

Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Μαρίνος Ουζουνίδης ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κυπριακής ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας κι οψιόν γι' ακόμα ένα χρόνο.

Ένα χρόνο αφότου αποχώρησε από την ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κυπριακής ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, σε περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένες οι δύο πλευρές, τότε υπάρχει οψιόν επέκτασης της συνεργασίας γι' ακόμα ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν η πρώτη ομάδα που ανέλαβε ο 51χρονος τεχνικός πριν από 14 χρόνια, οδηγώντας την στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2006/07. Ακολούθησαν η ΑΕΛ, ο Ηρακλής, η Ξάνθη, ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ μέχρι να καθίσει και πάλι στον πάγκο των πρωταθλητών Κύπρου.

O ΑΠΟΕΛ, μετά από 19 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη δεύτερη Ομόνοια και πέντε από την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ