ΚΥΠΡΟΣ

Κοντά σε ΑΠΟΕΛ ο Δώνης

Κοντά σε ΑΠΟΕΛ ο Δώνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Δώνης έχει βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, διαδεχόμενος τον Μάριο Μπέιν.

Στο ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι πήραν βαριά την ήττα από τη Βιτόρουλ για τα προκριματικά του Champions League και αποφάσισαν να ολοκληρώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με τον προπονητή της ομάδας, Μάριο Μπέιν.

Το διαζύγιο των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, αφού οι αντιδράσεις του κόσμου κυρίως για την εμφάνιση κόντρα στη Βιτόρουλ ήταν μεγάλες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάδοχος του Ολλανδού τεχνικού έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κατέβει ακόμη και σήμερα (28/07) στην Μεγαλόνησο προκειμένου να ολοκληρώσει το deal.

O 47χρονος προπονητής βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας το τελευταίο διάστημα, ύστερα απ' την αποχώρησή του απ' την Sharjah FC των ΗΑΕ τον περασμένο Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δώνης είχε περάσει ξανά απ' την κυπριακή ομάδα τη διετία 2013-15.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ