Συλλυπητήρια από ΕΠΟ, FIFA και UEFA για το θάνατο Κουτσοκούμνη

Κουτσοκούμνης

Συλλυπητήρια από ΕΠΟ, FIFA και UEFA για το θάνατο Κουτσοκούμνη

Η ΕΠΟ εξέφρασε μέσω επιστολής του προέδρου της, Βαγγέλη Γραμμένου, προς την Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του προέδρου της Κ.Ο.Π. και μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Οι Ινφαντίνο και Τσέφεριν για το θάνατό του.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε σήμερα (6/3), μέσω επιστολής του προέδρου της, Βαγγέλη Γραμμένου, προς την Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του προέδρου της Κ.Ο.Π. και μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Το περιεχόμενο της επιστολής του κ. Γραμμένου:

"Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους  της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμότατα συλλυπητήρια της οικογένειας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα για την απώλεια του ιδιαίτερα προσφιλούς  μας Κωστάκη Κουτσοκούμνη, προέδρου της Κ.Ο.Π. και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA.

Είναι βέβαιο ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθίσταται πλέον φτωχότερο! Ο εκλιπών ήταν ξεχωριστή προσωπικότητα, εξαιρετικός συνεργάτης με σύγχρονες ιδέες για το ποδόσφαιρο και μοναδική συνεισφορά στην πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για μας δε, στην Ελλάδα, η προσφορά του στην πρόσφατη προσπάθεια θεσμικού εκσυγχρονισμού της Ομοσπονδίας μας ήταν θεμελιώδης και ανεκτίμητη.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν προσηνή, πνευματώδη και ικανό άνθρωπο και φίλο, ο οποίος προσέφερε πάντα την εμπειρία, τη γνώση και την βοήθειά του άμεσα και γενναιόδωρα.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα είναι πάντα κοντά μας. Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στους οικείους του και την ποδοσφαιρική οικογένεια  της Κύπρου".

ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΣΕΦΕΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ

Εξάλλου, η FIFA και η UEFA με σημερινές (6/3) ανακοινώσεις τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο του προέδρου της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το χαμό του Κύπριου παράγοντα:

"Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω πόσο λυπημένος είμαι για τον χαμό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Τον γνώριζα για πολύ καιρό και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ως λάτρης του ποδοσφαίρου, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο όμορφο μας παιχνίδι και είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τις ικανότητές του στο συμβούλιο της FIFA πέρσι. Λυπάμαι μόνο που αυτό το κοινό μας ταξίδι ήταν τόσο σύντομο. Σήμερα, αυτή την δύσκολη στιγμή, οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του, στην οποία εκ μέρους της FIFA εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της συνομοσπονδίας αποχαιρετά τον Κουτσοκούμνη: "Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από το άκουσμα του θανάτου του Κωστάκη. Ήταν αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο και απολάμβανε μεγάλο θαυμασμό για τις ικανότητές του τόσο ως ηγέτης, όσο και ως άνθρωπος. Η συμβολή του στην πρόοδο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και την Ευρώπη ήταν σημαντική και θα μας λείψει ιδιαίτερα. Εκφράζουμε τα βαθύτατά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην ΚΟΠ και την κοινότητα του ποδοσφαίρου στην Κύπρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 61 ΕΤΩΝ

Πέθανε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠ

Ποιος ήταν ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24