ΚΥΠΡΟΣ

Σωτηρίου: "O ΠΑΟΚ με ήθελε τον Γενάρη, τίποτα επίσημο από τον Ολυμπιακό"

Σωτηρίου: "O ΠΑΟΚ με ήθελε τον Γενάρη, τίποτα επίσημο από τον Ολυμπιακό"

Ο Πιέρρος Σωτηρίου, ο οποίος πωλήθηκε από το ΑΠΟΕΛ στην Κοπεγχάγη, μίλησε για το "φλερτ" του με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της βράβευσής του από τον ΠΑΣΠ.

Στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP του πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν στο πρωτάθλημα Κύπρου, ο διεθνής Κύπριος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Πιέρρος Σωτηρίου, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη παραδέχθηκε ότι τον ήθελε ο ΠΑΟΚ το χειμώνα, ενώ από τον Ολυμπιακό δεν κατατέθηκε επίσημη πρόταση.

"Θα σας πω πώς έχουν τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ ήρθε την χειμερινή περίοδο, όπου ο ΑΠΟΕΛ δεν ήθελε να με παραχωρήσει, ήθελε να με κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο. Επίσης, ο Ολυμπιακός δήλωσε το ενδιαφέρον του για μένα, αλλά δεν έγινε κάτι επίσημο, κάτι χειροπιαστό, ώστε να αξιολογήσω την πρόταση.

Θέλω να πω ότι πήραμε μία εξαιρετική απόφαση μαζί με τον μάνατζέρ μου, τον Νικόλα Ραφαήλ, να υπογράψω στην Κοπεγχάγη, όπου πιστεύω ότι είναι ένα μικρό βήμα, αν δουλέψω σκληρά και πετύχω στην ομάδα αυτή, να μπορώ να κάνω μία δεύτερη μεταγραφή", υποστήριξε ο Πιέρρος Σωτηρίου.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ