ΚΥΠΡΟΣ

Στην Ομόνοια ο Ντάρμπισιρ

Στην Ομόνοια ο Ντάρμπισιρ
Ντάρμπισιρ

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ. Τελευταίος σταθμός του 30χρονου, που πλέον θα φορά τη φανέλα με το "τριφύλλι", ήταν η Ρόδεραμ.

Σε συμφωνία με την Ομόνοια ήρθε ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο 30χρονος Άγγλος επιθετικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας και έπειτα από μια διετία στην Ρόδεραμ θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Λευκωσίας.

Ο Ντάρμπισιρ (είναι γεννημένος στις 14 Απριλίου 1986) έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2009 μέχρι το 2011, ενώ έχει περάσει στο παρελθόν από Great Harwood Town, Blackburn Rovers, Plymouth Argyle, Wrexham, Birmingham City, Nottingham Forest, Oldham Athletic, Blackpool και Rotherham United. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ21 της Αγγλίας (14 συμμετοχές, 4 γκολ).

Η ανακοίνωση: " Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 30χρονο Άγγλο επιθετικό, Ματ Νταρμπισάιαρ, ο οποίος από το 2014 αγωνιζόταν στην Rotherham United (Championship). Ο ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται στην Κύπρο από χθες (15/06) το πρωί, θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ