ΚΥΠΡΟΣ

Στην εντατική ο Χρήστος Κόντης του ΑΠΟΕΛ!

Στην εντατική ο Χρήστος Κόντης του ΑΠΟΕΛ!
Χρήστος Κόντης

Σοκ στην Κύπρο με τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ Χρήστο Κόντη ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Διαβάστε τι συμβαίνει με την υγεία του (videos).

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Χρήστου Κόντη πάνω στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αφού ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον έμπειρο αμυντικό να είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Λίγες ημέρες αργότερα όμως η καρδιά του Χρήστου Κόντη τον πρόδωσε, με αποτέλεσμα να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι σήμερα το πρωί.

12:18: "Θα παραμείνει στο νοσοκομείο ο Κόντης"

Η τελευταία ενημέρωση όσον αφορά την υγεία του Χρήστου Κόντη, έχει να κάνει με επίσημο ανακοινωθέν του ΑΠΟΕΛ που ενημερώνει τον κόσμο για την εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του 36χρονου αθλητή.

Αναλυτικά:

"Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πριν από τα μεσάνυχτα παραπονούμενος για θωρακικό πόνο. Υποβλήθηκε σε διάφορες καρδιολογικές εξετάσεις και του χορηγήθηκε η πρέπουσα φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, σήμερα υποβλήθηκε σε διαγνωστική στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας. Η όλη περιεπεμβατική πορεία εξελίχτηκε ομαλά, χωρίς επιπλοκές. Ο κος Κόντης εμφανίζεται ήδη βελτιωμένος. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο τα επόμενα 24ώρα. Οι επισκέψεις στην παρούσα φάση απαγορεύονται αυστηρά".

Δρ Γεώργιος Γεωργίου

Επεμβατικός Καρδιολόγος

Γ.Ν.Λευκωσίας

Νωρίτερα...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μάθαμε από την Κύπρο ο Κόντης αισθανόταν ενοχλήσεις στο στήθος όλη την εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να σκεφτεί το χειρότερο σενάριο.

Μάλιστα ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας την Δευτέρα και ήταν από τους καλύτερους για τον "Θρύλο", αλλά λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης ο πόνος έγινε εντονότερος και πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και επέστρεψε στο σπίτι του λίγη ώρα αργότερα.

Το βράδυ ωστόσο οι ενοχλήσεις στο στήθος έγιναν αφόρητες και ο Χρήστος Κόντης πήγε ξανά στο νοσοκομείο όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υποβληθεί σε στεφανιογράφημα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ εισήχθη στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης, μέχρι οι γιατροί να πάρουν στα χέρια τους τα πρώτα αποτελέσματα. Στο πλευρό του 36χρονου άσου είναι η οικογένεια του, φιλικά πρόσωπα,

Αργότερα θα βγει ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ με την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βάλει πρόωρο τέλος στην σπουδαία του καριέρα.

"Το Sport24.gr σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις Αθλητικός Δημοσιογράφος στο Internet. Με την εκπαιδευτική καθοδήγηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ".

"Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον του Χρήστου Κόντη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως ο 36χρονος άσος ξεπέρασε τον κίνδυνο κι αυτή τη στιγμή παραμένει στην εντατική για προληπτικούς λόγους.

Μάλιστα μας τόνισε πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έχει πειραχθεί κάποια αρτηρία ή απλά είναι κούραση από τις συνεχείς υποχρεώσεις, κάτι που θα γνωρίζουμε αργότερα το μεσημέρι. Οι ευχές όλων μας είναι ο Χρήστος να γίνει καλά και να το ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Βίντεο από την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ