ΚΥΠΡΟΣ

Σιλάς για Ντικουμανά: "Μας έκανε... macumba για να χάνει η ΑΕΛ!"

Σιλάς για Ντικουμανά: "Μας έκανε... macumba για να χάνει η ΑΕΛ!"

Απίστευτες δηλώσεις από τον Σίλας για τον Χαμάντ Ντικουμάνα. Ο Πορτογάλος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και είπε πως ο αμυντικός από την Ρουάντα έκανε macumba (σ.σ μάγια) για να χάνει η ΑΕ Λεμεσού.

Απίστευτοι ισχυρισμοί από τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕ Λεμεσού, Σίλας, για τον αμυντικό από την Ρουάντα, Χαμάντ Ντικουμανά. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, έκανε λόγο για... μάγια που έκανε ο πρώην συμπαίκτης του στην κυπριακή ομάδα, όταν εκείνος αποχώρησε τη σεζόν 2009-2010.

Μεταξύ άλλων, ο Σίλας είπε...

"Υπήρχε διαμάχη όταν ήθελαν να αποδεσμεύσουν τον Ντικουμάντα κι αυτός γύρισε και είπε: "Φεύγω, αλλά δεν πρόκειται να κερδίσετε άλλα παιχνίδια. Θα κάνω macumba (σ.σ μάγια)και δεν θα κερδίσετε άλλα παιχνίδια". Είχαμε ένα ματς μετην Ανόρθωση και πριν από το παιχνίδι ο Ντικουμάνα έστειλε μήνυμα στον αντιπρόεδροκαι του είπε ότι θα χάναμε με 3-0.

Ξεκινάει το παιχνίδι καιδεχόμαστε γκολ. Στέλνει μήνυμα ο Ντικουμάνα “Αυτό είναι μόνο η αρχή”. Μετά 2-0,παίρνει το τηλέφωνο και γράφει: “Δεν θα σταματήσει εδώ”. Μπαίνει και το τρίτο γκολ και στέλνει “Σας προειδοποίησα”. Εν τω μεταξύτο σκορ ανέβηκε στο 4-0 καιτότε ξαναστέλνει... “Αυτό ήταν μπόνους”!

Ήταν πολύ αστείο γιατί μετά ο αντιπρόεδρος μας έδειξε τα μηνύματα. Τελικά δεν χάσαμεόλα τα παιχνίδια, αλλά χάσαμε αρκετά. Τερματίσαμε 8οι, νομίζω. Πάντως, την επόμενη σεζόν γίναμε πρωταθλητές".

Αυτός είναι ο θαυμαστός κόσμος του ποδοσφαίρου!

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ