ΚΥΠΡΟΣ

Σάλος στην Κύπρο με σύλληψη γυναίκας ποδοσφαιριστή!

Σάλος στην Κύπρο με σύλληψη γυναίκας ποδοσφαιριστή!

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει να συλλαμβάνεται η γυναίκα του ποδοσφαίριση της Δόξας, Λουίς Κάρλος. Για ποιο λόγο της φόρεσαν χειροπέδες, η θέση της αστυνομίας και η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας. (VIDEO).

Σάλος προκλήθηκε πριν μερικές ημέρες στην Κύπρο και αφορά τη σύλληψη γνωστού ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς, Λουίς Κάρλος και μάλιστα υπάρχει βίντεο που δείχνει όλο το περιστατικό.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Μακεδονίτισσας στην Λευκωσία, με τους αστυνομικούς να κάνουν λάθος. Η αστυνομία φέρεται να είχε πληροφορίες ότι σε εκείνο το σημείο γινόταν παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. Ζευγάρι αστυνομικών με πολιτικά ρούχα εντόπισε τη Βραζιλιάνα, την ώρα που πήγαινε να πάρει το παιδί της από το σχολείο.

Εκεί, σταμάτησαν μπροστά της με το υπηρεσιακό όχημα τους και της φόρεσαν χειροπέδες, αφού δεν μιλούσε ούτε αγγλικά, ούτε ελληνικά και δεν μπορούσαν να βρουν άκρη μαζί της. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι ζητούσαν οι αστυνομικοί. Γι' αυτό, προχώρησαν στη σύλληψη της, αφού δεν είχε στοιχεία που να πιστοποιούν τόσο την ταυτότητα της όσο και την άδεια παραμονής της στην Κύπρο.

Στο δρόμο προς το αστυνομικό τμήμα, η γυναίκα ισχυρίστηκε πως ζήτησε από τους αστυνομικούς να την σταματήσουν στο σπίτι της για να τους δείξει τα χαρτιά της. Οι αστυνομικοί, όταν αντιλήφθηκαν το λάθος τους και ότι συνέλαβαν λάθος γυναίκα, την άφησαν ελεύθερη. Μάλιστα, έκανε καταγγελία για το περιστατικό στην πρεσβεία της χώρα της, ενώ ο ποδοσφαιριστής φέρεται να θέλει να φύγει από τη χώρα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Αναφορικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σήμερα σε αθλητική, ενημερωτική ιστοσελίδα, σχετικά με έλεγχο από δύο μέλη της Αστυνομίας σε γυναίκα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες οδηγίες, το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο, να τύχει διερεύνησης από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας".

Η ομάδα της Κατωκοπιάς τονίζει πως έχειπροβεί σε όλες τις δέουσες νόμιμες διαδικασίες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του.

Η ανακοίνωση της Δόξας:

"Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς εκφράζει την λύπη του για το περιστατικό της σύλληψης χωρίς λόγο της συζύγου του ποδοσφαιριστή Luis Carlos. Το Σωματείο έχει προβεί σε όλες τις δέουσες νόμιμες διαδικασίες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του.

Εκφράζουμε την συμπάθεια και την συμπαράσταση μας τόσο στη σύζυγο του ποδοσφαιριστή μας όσο και στην οικογένεια του".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ