ΚΥΠΡΟΣ

Ουζουνίδης: "Θέλω στον ΑΠΟΕΛ Τάμαρι και Ζαχίντ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, έδωσε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη για την επόμενη μέρα του ΑΠΟΕΛ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Γκίας Ζαχίντ και Μούσα αλ Τάμαρι.

Ο πρώην προπονητής των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και νυν του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ''Χωρίς VAR'' της Cablenet και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γκιάς Ζαχίντ που επέστρεψε στην Κύπρο μετά τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Μούσα Αλ Τάμαρι για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Ο Εβρίτης τεχνικός δήλωσε για τον Ζαχίντ τα εξής: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να βοηθήσει, εγώ τον υπολογίζω κανονικά στην ομάδα, αλλά το μέλλον του κάθε παίκτη δεν μπορείς να το ξέρεις. Μίλησα μαζί του, δεν μου είπε ότι θέλει να φύγει. Την Δευτέρα θα είναι εδώ".

Για τον Αλ Τάμαρι ο οποίος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είπε: "Εμείς τον θέλουμε στην ομάδα, έγινε μια πρόταση και περιμένουμε την απαίτηση του, το παιδί δουλεύει στην προπόνηση, είναι καλό παιδί, ελπίζω να μείνει κοντά μας για τα επόμενα χρόνια. Ναι επηρεάζεται κάποιος παίκτης όταν είναι στο επίκεντρο και συζητιέται θέμα πιθανής μεταγραφής του, εμείς τον θέλουμε, δεν μπορώ να πω τι πιστεύω αν θα μείνει ή όχι, μπορώ να πω ότι θέλουμε να είναι μαζί μας".

Τέλος μίλησε και για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, Πραξιτέλη Βούρο, αλλά και για τον Σάβιτς, για τα σενάρια περί αποχώρησής τους από τον ΑΠΟΕΛ: "Είναι ξεχωριστές περιπτώσεις, είναι παιδιά που ζήτησαν και πήραν άδεια, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτό, αν έρθει μετά κοντά μας θα υπολογίζεται κανονικά γιατί έχει συμβόλαιο ο Πραξιτέλης. Ο προπονητής πρέπει να είναι έτοιμος για όλα, κοιτάζουμε εναλλακτικές σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Δεν θα είναι άμεσο και μεγάλο το πρόβλημα για τους αμυντικούς, γι’ αυτό δόθηκε άδεια".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ