ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Σούπερ κίνηση με Φαμπιάνο στον άσο

Ομόνοια: Σούπερ κίνηση με Φαμπιάνο στον άσο

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου πρώην γκολκίπερ των Πόρτο και Φενέρμπαχτσε, Φαμπιάνο, για να καλύψει το κενό στη θέση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστησαν - την ίδια μέρα μάλιστα - οι Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνος Παναγή.

Σε έκτακτη ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα προχώρησε η Ομόνοια, καθώς οι δυο γκολκίπερ της ομάδας, Φρανσίς Ουζόχο και Κωσταντίνος Παναγή, υπέστησαν ρήξη χιαστού την ίδια μέρα στους αγώνες των Εθνικών τους ομάδων και θα λείψουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το τριφύλλι προχώρησε σε σούπερ ενίσχυση στον άσο! Ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου πρώην γκολκίπερ των Πόρτο και Φενέρμπαχτσε, Φαμπιάνο. Γεννήθηκε στο Μούντο Νόβο και ξεκίνησε καριέρα του από τη Σάο Πάουλο.

Το 2011 ήλθε στην Ευρώπη για την πορτογαλική Ολιανένσε. Οι δράκοι τον αγόρασαν το 2012 αντί 1.200.000 ευρώ, ενώ αγωνίστηκε δανεικός και στη Φενέρμπαχτσε. Ο Φαμπιάνο έχει εμπειρία από κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας και της Τουρκίας, αλλά κι από το Champions League.

Θα υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (20/10, 18:00) για την έκτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Κύπρου.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ