ΚΥΠΡΟΣ

Οδεύει στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιάννου

Οδεύει στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιάννου
Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου έμεινε ελεύθερος από την Guangzhou R&F και έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από την ΑΕΚ Λάρνακας για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει τη καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας είναι ο Απόστολος Γιάννου. Ο ελληνοαυστραλός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Guangzhou R&F παίρνοντας ένα αρκετά μεγάλο μέρος του συμβολαίου του και δέχθηκε δελεαστική προσφορά από την ομάδα της Κύπρου.

Αυτή αναμένεται να του αποφέρει ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια ενώ φυσικά ο Γιάννου θα έχει την ευκαιρία να παίξει βασικός και να διεκδικήσει με την εθνική Αυστραλίας μια θέση στο Μουντιάλ.

Για τον 28χρονο φορ ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννου είχε μιλήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη εδώ και αρκετό καιρό αλλά το τριφύλλι δεν μπορούσε να φτάσει τη πρόταση της ΑΕΚ Λάρνακας. Επίσης η οικονομική αβεβαιότητα που επικρατεί στους πράσινους οδήγησε τον Γιάννου στην Κύπρο.

Η ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος με 43 βαθμούς, πίσω από ΑΠΟΕΛ (48 βαθμοί με ένα ματς λιγότερο), Απόλλωνα Λεμεσού (46 βαθμοί με ένα ματς λιγότερο) και Ανόρθωση (44 βαθμοί).

Ο Γιάννου μεγάλωσε στη Μελβούρνη και σε εφηβική ηλικία αγωνίστηκε στους "Κάνονς" της μεγαλούπολης. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε κατά σειρά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Καβάλα, τον ΠΑΟΚ, τον Πλατανιά, τον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο πωλήθηκε το 2016 στην Guangzhou R&F.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ