ΚΥΠΡΟΣ

Ο τραυματισμός του Τζουρούδη μετά το Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ

Ο τραυματισμός του Τζουρούδη μετά το Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ

Ο πρώην γιατρός των Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και νυν του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Τζουρούδης, δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι μετά τη λήξη του αγώνα με την Ανόρθωση, με αποτέλεσμα να καταπιεί τη γλώσσα του και να υποστεί επιληπτικό σοκ. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου.

Δυστυχώς δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα... Με τη λήξη του αγώνα Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 0-0, στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", για τα playoffs του κυπριακού πρωταθλήματος, οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο βρήκε στο κεφάλι τον γιατρό των φιλοξενούμενων, Νίκο Τζουρούδη.

Ο πρώην ιατρός Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού κατάπιε τη γλώσσα του και υπέστη επιληπτικό σοκ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα κυπριακά media. Χάρη στην καίρια παρέμβαση του γιατρού της Ανόρθωσης, ο Τζουρούδης γλίτωσε τα χειρότερα. Αρχικά έχασε τις αισθήσεις του, αλλά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο (Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας) και η υγεία του πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο (διαπιστώθηκε ότι έφερε οίδημα στο αριστερό αυτί και το πρόσωπο).

Η "ΜΠΟΜΠΙΤΑ" ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ

Πώς τραυματίστηκε από οπαδούς των γηπεδούχων; Ούτε με φωτοβολίδα, ούτε με πέτρα, ούτε με μπουκάλια, ή κροτίδες ή αναπτήρες. Ούτε με μπύρα ή με ρολό ταμειακής μηχανής. Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί το αντικείμενο που τον τραυμάτισε αλλά η.... νέα μόδα στα πολύπαθο (όπως και το ελληνικό) κυπριακό πρωτάθλημα είναι η "μπομπίτα"! Μεγάλα άδεια χάρτινα ποτήρια αναψυκτικού, που τα γεμίζουν με παγάκια πριν την... εκτόξευση προς τον αγωνιστικό χώρο. Πού βρίσκουν τα παγάκια; Έλα ντε! Πάντως με "μπομπίτα" είχε τραυματιστεί πρόσφατα πολύ πιο ελαφρά στο πρωτάθλημα και ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ" ΑΠΟ ΠΡΑΝΙΤΣ - ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ

Η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: " Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εύχεται περαστικά στο ιατρό του ΑΠΟΕΛ, Δρ. Νικόλαο Τζουρούδη, μετά το ατυχές περιστατικό που του έτυχε μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, καλή ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους".

Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ, που αγωνίζονται με την φανέλα της Ανόρθωσης, ευχήθηκαν περαστικά μέσω social media στον Τζουρούδη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό."Στιγμές που το ποδόσφαιρο δεν είναι σημαντικό. Χαρούμενος που άκουσα καλά νέα, μείνε δυνατός φίλε μου" έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram ο Πράνιτς.

Ο τραυματισμός του Τζουρούδη μετά το Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ

Δείτε το video:

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ