Ο προπονητής της Ομόνοιας "έβγαλε" ύποπτους τρεις παίκτες του!

Ομόνοια, σήμα

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ, δήλωσε ότι τρεις παίκτες του, οι Ράφα Λόπες, Άλεξ Σοάρες και Μαργκάσα, έπαιζαν "ύποπτα", κάνοντας λόγο για "απόλυτο ρεζιλίκι". Εξέδωσε ανακοίνωση η κυπριακή ομάδα.

Τα πράγματα στην Ομόνοια εξακολουθούν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ο Βούλγαρος τεχνικός του "τριφυλλιού", Ιβάιλο Πέτεφ, φέρεται να δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι τρεις παίκτες του έπαιζαν "ύποπτα" και γι' αυτό τους έθεσε εκτός ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στην απόφαση της διοίκησης να τους επαναφέρει.

"Πήγα αμέσως στην διοίκηση και τους είπα ότι κάποιοι παίκτες παίζουν ύποπτα. Αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την πλευρά τους. Αλλά οι οπαδοί της Ομόνοιας, που αγαπούν την ομάδα, δεν είναι ανόητοι. Ένιωσαν επίσης ότι κάτι συνέβη. Και αποφάσισα να τους θέσω εκτός" είπε αρχικά. Και όταν ρωτήθηκε σε ποιους αναφέρεται, απάντησε: "Ράφα Λόπες, Άλεξ Σοάρες και Μαργκάσα. Και οι τρεις είναι Πορτογάλοι, ο τελευταίος έχει κυπριακό διαβατήριο".

Για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών ισχυρίστηκε:

"Η διοίκηση τους έφερε πίσω στην ομάδα. Χωρίς να εξηγεί γιατί. Ήμουν εντελώς ανόητος. Ναι, είναι τώρα πίσω στην ομάδα, αλλά τρίβουν τον πάγκο. Σκληρό. Προπονούνται για την υγεία τους, γιατί δεν τους αφήνουμε να μυρίσουν το γρασίδι".

Ερωτώμενος για το πότε κατάλαβε ότι αυτοί οι τρεις παίκτες παίζουν ύποπτα, είπε:

"Πήρα ένα μήνυμα από άλλους στην ομάδα. Με προειδοποίησαν ότι οι τρεις Πορτογάλοι είναι ύποπτοι. Δεν το πίστεψα στην αρχή, αλλά σιγά-σιγά πείστηκα. Τους άλλαξα κατά τη διάρκεια κάποιων αγώνων και πήραμε νίκες με μεγάλες ομάδες. Με την ΑΕΛ 3-2 και την Ανόρθωση 2-1. Όταν τους έβγαλα, παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Οι οπαδοί κατάλαβαν αυτό που συμβαίνει. Για να καταλάβετε, σε ένα παιχνίδι οι οπαδοί του αντιπάλου μου φώναζαν να βάλω μέσα τον Μάργκάσα. Απόλυτο ρεζιλίκι! Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο τους είπα ότι είναι εκτός ομάδας αλλά η διοίκηση τους είπε να επιστρέψουν. Η διοίκηση αντί να είναι δίπλα μου αλλά και στον κόσμο, αποφάσισε να συμπορευτεί με τους Πορτογάλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί έδωσαν άδεια στους παίκτες να επιστρέψουν. Με κάνει να πιστεύω ότι έχουν κρυφές διασυνδέσεις και ότι έχουν κάνει κάτι και παλιά".

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνέντευξη του Πέτεφ, στην οποία ανέφερε πως θα τοποθετηθεί μόνο όταν εξασφαλίσει το γνήσιο κείμενο και το μεταφράσει. Αναλυτικά: "Έχουν περιέλθει στην αντίληψή μας συγκεκριμένες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Ιβάιλο Πέτεφ, οι οποίες έχουν γίνει σε μέσο της πατρίδας του. Εάν όντως οι δηλώσεις έχουν αποδοθεί και μεταφραστεί ορθά μας αφήνουν έκπληκτους, καθώς αρκετές από τις αναφορές του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μάλιστα, από το περιεχόμενο των δηλώσεων, πιθανό να προκύπτει δυσφήμιση ή/και λίβελος. Ο Σύλλογος θα προβεί σε όλα τα διαβήματα για να εξασφαλίσει το γνήσιο κείμενο, να το μεταφράσει και ακολούθως να τοποθετηθεί ανάλογα. Ο Σύλλογος σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί το περιεχόμενο των δηλώσεων, όπως αυτό έχει αποδοθεί".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24