ΚΥΠΡΟΣ

Ο Ντάρμπισιρ είναι "φτιαγμένος" για επιστροφή στο Ρέντη

Ο Ντάρμπισιρ είναι "φτιαγμένος" για επιστροφή στο Ρέντη

Ο επιθετικός της Ομόνοιας, Ματ Ντάρμπισιρ, επιστρέφει στην Ελλάδα για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του γι' αυτό. (PHOTO)

Την Τετάρτη (29/7, 19.00) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Ομόνοια στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, σε φιλικό που αποτελεί πρόβα για το σπουδαίο ματς με τη Γουλβς στο Μολινό.

Ο Ματ Ντάρμπισιρ θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, έχοντας φορέσει τη φανέλα των "ερυθρόλευκων" το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-2009, την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, ενώ πρόλαβε να παίξει δύο φορές το 2010-2011, όταν και συνέχισε στη Μπέρμιγχαμ.

Ο 34χρονος επιθετικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα επιστρέψει στη χώρα μας για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό. "Ανυπομονώ για αυτό.. Ολυμπιακέ θα είναι υπέροχο να επιστρέψω σπίτι και να σας δω όλους" έγραψε ο Βρετανός στο instagram, ποστάροντας φωτογραφία του, έχοντας απέναντί του τον Γκιλιέρμε.

Με τον Ολυμπιακό έκανε 36 συμμετοχές και σημείωσε 15 γκολ, τα δύο εκ των οποίων στον ιστορικό τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ το 2009.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ