ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπίσκαν νέος προπονητής της Ριέκα, παρότι είχε ανακοινωθεί από την Ανόρθωση!

FC Liverpool's Igor Biscan, left, duels for the ball with Deportivo La Coruna player Aldo Duscher during their  UEFA Champions League soccer match in A Coruna, Spain, Wednesday, Nov. 3, 2004. (AP Photo/Jasper Juinen)
Μπίσκαν AP PHOTO/JASPER JUINEN

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν που είχε ανακοινωθεί από την Ανόρθωση στις 5 Οκτωβρίου, τέσσερις μέρες μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ριέκα αφήνοντας "ξεκρέμαστη" την κυπριακή ομάδα.

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε στις 5 Οκτωβρίου ότι ο Ιγκόρ Μπίσκαν είναι ο νέος της προπονητής. Την Τρίτη (9/10), ωστόσο, ο Κροάτης πρώην μέσος της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ριέκα!

Ο 40χρονος άφησε στα "κρύα του λουτρού" την κυπριακή ομάδα επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. "Θέλω να απολογηθώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης, στον κόσμο, σε όλους, στη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία για να έρθω. Θέλω να απολογηθώ ιδιαίτερα στον Ανδρέα Παντελή γιατί έκανε τα πάντα για να έρθω στην ομάδα. Υπέγραψα συμβόλαιο, είμαι ειλικρινής.

Ήθελα να έρθω, όμως άλλαξα άποψη. Ζητάω συγγνώμη, καταλαμβαίνω ότι μπερδεύω την κατάσταση. Νιώθω ντροπή, ζητάω συγγνώμη από όλους. Ο μόνος λόγος που δεν έρχομαι είναι η οικογένειά μου. Προτιμάει η οικογένεια μου να μείνει στην Κροατία. Από τη μέρα που έφυγα από την Ολίμπια, μείναμε λίγους μήνες χωρίς δουλειά, είχα την πρόταση από την Ανόρθωση, επέλεξα να έρθω, όμως προέκυψε μια πρόταση από την Ριέκα, είναι στην χώρα μου και θα συνεχίσω εκεί" ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM 104.0 ο Μπίσκαν.

Ο Κροάτης, βέβαια, καλείται τώρα να τα βγάλει πέρα με τους οργανωμένους οπαδούς της Ριέκα, οι οποίοι δεν ξεχνούν το πέρασμά του από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. "Ποτέ μην ξεχνάς, ποτέ μην συγχωρείς. Ίγκορ, φύγε" έγραψαν στα social media οι υποστηρικτές της Ριέκα, η οποία μετά από δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι 5η με 14 βαθμούς (η 1η Ντινάμο έχει 24).

AP Photo/Jasper Juinen

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ