ΚΥΠΡΟΣ

Μπεργκ: "Προστάτευσα την ομάδα για τον Ολυμπιακό"

Μπεργκ: "Προστάτευσα την ομάδα για τον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, εξήγησε γιατί χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς στην εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ Λάρνακας πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League.

Η Ομόνοια νίκησε 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΠ - με τον Χένινγκ Μπεργκ να χρησιμοποιεί αναπληρωματικούς και να αλλάζει όλη την ενδεκάδα - πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League.

O Νορβηγός προπονητής εξήγησε γιατί έριξε στη μάχη - ως αλλαγή μόνο τρεις βασικούς - καθώς το ματς με τον Ολυμπιακό είναι προτεραιότητα.

"Το σκέφτηκα αρκετά πριν το παιχνίδι. Παίξαμε με τον Ερυθρό Αστέρα στην παράταση. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το οποίο είναι προτεραιότητα μας. Έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Σήμερα ήταν η ευκαιρία τους, όπως με την Πάφο. Ο Βενιζέλου βελτιώνεται. Ο Χάμπος είναι μαζί μας από πέρυσι. Ο Τζιωνής έκανε ένα σούπερ παιχνίδι. Είναι πολύ εργατικός. Καταφέραμε να προστατεύσουμε την ομάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτοί που έπαιξαν με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι πιο έτοιμοι αλλά θέλαμε να κάνουμε τις αλλαγές", υποστήριξε ο Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ομόνοια: Νίκη με τους αναπληρωματικούς πριν τον Ολυμπιακό
TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ