ΚΥΠΡΟΣ

Ματ Ντάρμπισιρ και Ομόνοια απαντούν στις ανοησίες για ναζιστικό πανηγυρισμό

Ματ Ντάρμπισιρ και Ομόνοια απαντούν στις ανοησίες για ναζιστικό πανηγυρισμό

Ο Ματ Ντάρμπισιρ πέρασε στην αντεπίθεση απαντώντας σε όσους υποστήριξαν ότι πανηγύρισε με ναζιστικό χαιρετισμό στο ματς με την ΑΕΚ. Τι έγραψε η Ομόνοια.

Η Ομόνοια έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ Λάρνακας, με τον Ματ Ντάρμπισιρ να συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα, φθάνοντας τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 11 αγωνιστικές. Η κίνησή του όμως να χαιρετήσει στρατιωτικά τους οπαδούς του τριφυλλιού στο γκολ του, έδωσε αφορμή στο να ξεσπάσει ένα ρεσιτάλ ανοησίας στα social media μέσω του οποίου τον κατηγόρησαν για ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού, ξέσπασε στο instagram γράφοντας: "Ακούω πολλές ανοησίες για τον πανηγυρισμό μου χθες. Απλά είναι γελοίο. Είμαι ένας Άγγλος και ποτέ δεν θα κατέφευγα σε τέτοιες προσβλητικές χειρονομίες. Δεν έκανα τίποτα, αλλά χαιρετώ τους οπαδούς μας για την αφοσίωση και την υποστήριξή τους. Και πιστέψτε με: αυτό είναι που θα συνεχίσω να κάνω".

Λίγο αργότερα, η Ομόνοια σχολίασε μέσω twitter με νόημα: "Είναι μερικοί στρατιώτες στον λαό τους και άλλοι στρατιώτες στο αφεντικό τους".

Δείτε τα ποσταρίσματα του Ντάρμπισιρ και της Ομόνοιας:



TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ