ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Πρωταθλητής για 7η σερί σεζόν ο ΑΠΟΕΛ

Κύπρος: Πρωταθλητής για 7η σερί σεζόν ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν σαρωτικός στο ντέρμπι του "ΓΣΠ" απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, νίκησε με 3-0 και κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ.

Πρωταθλητής Κύπρου για 7η διαδοχική σεζόν και 28η φορά στην ιστορία του συνολικά είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο ΑΠΟΕΛ, με τους "κυανοκίτρινους" του Πάολο Τραμετσάνι να επικρατούν με 3-0 του Απόλλωνα Λεμεσού και σε συνδυασμό με το 1-1 στο ΑΕΚ Λάρνακας - Νέα Σαλαμίνα να εξασφαλίζουν μαθηματικά τον τίτλο.

Η ομάδα της Λευκωσίας ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άργησε να μπει στη θέση του οδηγού, με τον Τομάς Ντε Βινσέντι να ανοίγει το σκορ στο 14' και τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες από το 34' όταν ο Ρομπέρζ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δύο λεπτά μετά την αποβολή ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον ΑΠΟΕΛ με σκόρερ τον Νούνο Μοράις ενώ το τελικό 3-0 γράφτηκε πριν καν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, με εκπληκτικό τέρμα του Ιωάννου.

Σημειώνεται πως την ερχόμενη αγωνιστική των πλέι οφ (9η), ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει ως τυπικά φιλοξενούμενος την Ομόνοια στο "ΓΣΠ", ενώ ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Τσίρειο.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις, Μοράις (85 Αρτυματάς), Φακινέτι, Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι (81΄Βιντιγκάλ), Νατέλ (63΄Μπέζιακ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Βάλε, Γιούστε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Ουεντραόγκο, Σακέτι (46′ Μπρου), Μάρκοβιτς, Σαρδινέρο, Περέιρα (65΄Ψύχας), Παπουλής (46′ Σελίμοβιτς), Ζελάγια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ