ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρο αντί Αστέρα ο Γιούστε

Κύπρο αντί Αστέρα ο Γιούστε

Στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός, Έκτορ Γιούστε, για τον οποίον ενδιαφέρθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης.

Στις 18 Ιουνίου το Sport24.gr σας αποκάλυψε ότι ο αμυντικός της Μαγιόρκα, Έκτορ Γιούστε, ήταν στη λίστα του Αστέρα κι εκ των υποψηφίων για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας της Τρίπολης, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του κατατέθηκε ακόμη και πρόταση. Τελικά, ο Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ:

"Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Héctor Yuste (12.01.1988, 1.90μ) για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στις: Cartagena, LasPalas, Salamanca, Granada, Cádiz, Racing Santander, Hércules και Mallorca στην οποία διατέλεσε αρχηγός.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας η οποία έκανε την δική της υπέρβαση για να ντύσει τον ποδοσφαιριστή στα κυανόλευκα σε ηλικία 29 ετών. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία (30/06), καθώς μέχρι πρότινος είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Μαγιόρκα.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ"

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ