ΚΥΠΡΟΣ

Κορονοϊός: Θετικός ο Ντένιτς του Απόλλωνα Λεμεσού

Κορονοϊός: Θετικός ο Ντένιτς του Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Απόλλων Λεμεσού ανακοίνωσε ότι ο 24χρονος Σέρβος μέσος, Τζόρτζε Ντένιτς, διαγνώστηκε θετικός σε κορονοϊό και θα τεθεί σε καραντίνα.

Κρούσμα κορονοϊού στον Απόλλωνα Λεμεσού. Η ομάδα της Κύπρου ανακοίνωσε ότι ο Τζόρτζε Ντένιτς διαγνώστηκε θετικός. Ο 24χρονος Σέρβος μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις το Σάββατο (4/7) στη Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι.

Ο Ντένιτς, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, θα παραμείνει σε καραντίνα σύμφωνα πάντα με τις επιταγές του ιατρικού πρωτοκόλλου. Τονίζεται ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στην Κύπρο, καθώς ετέθη πρόωρο τέλος στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα η Super League εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή (3/7) με την οποία ενημέρωσε ότι ο αγώνας της Λαμίας με την Ξάνθη θα γίνει τη Δευτέρα (6/7 19:30) μετά τη διαπίστωση θετικού κρούσματος κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή των ακριτών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ:

"Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ενημερώνει ότι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Djordje Denic βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από εξετάση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα Σάββατο (04/07) με πρωτοβουλία της ομάδας μας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι.

Ο ποδοσφαιριστής πριν από το ταξίδι του στην Κύπρο υποβλήθηκε στην σχετική εξέταση στην πατρίδα του με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν από αυτό. Να τονιστεί ότι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους απαραίτητους ελέγχους, πρωτίστως για την διασφάλιση της υγείας τους κι ακολούθως για την ομαλή λειτουργία του.

Γραφείο Τύπου

Απόλλωνα Λεμεσού"

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ