ΚΥΠΡΟΣ

Κινείται για Γκαλίτσιο ο ΑΠΟΕΛ

Sporting Lokeren player Giorgos Galitsios, left, challenges Legia Warsaw player Michal Kucharczyk during the Group L Europa League match between Sporting Lokeren and Legia Warsaw at Daknam Stadium in Lokeren, Belgium, Thursday Nov. 27, 2014. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Sporting Lokeren player Giorgos Galitsios, left, challenges Legia Warsaw player Michal Kucharczyk during the Group L Europa League match between Sporting Lokeren and Legia Warsaw at Daknam Stadium in Lokeren, Belgium, Thursday Nov. 27, 2014. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο Γιώργος Γκαλίτσιος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αναζητά μία αξιόλογη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα, επικράτησε με 3-0 της Βιτόρουλ στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα playoffs του Champions League.

Πλέον, οι διοικούντες την κυπριακή ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στη μεταγραφική ενίσχυση, με τον Γιώργο Γκαλίτσιο να βρίσκεται στο στόχαστρο για την κάλυψη του κενού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του "kerkida.net", o 31χρονος μπακ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, ύστερα από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Λόκερεν, κατά την οποία μέτρησε 35 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Το ρεπορτάζ της κυπριακής ιστοσελίδας αναφέρει πως την τελική απόφαση θα πάρει ο Γιώργος Δώνης, ενώ πέρα απ' τον Γκαλίτσιο υπάρχουν κι άλλες λύσεις που εξετάζονται απ' τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ