ΚΥΠΡΟΣ

Η ατάκα του προέδρου του ΑΠΟΕΛ για Ολυμπιακό και Σωτηρίου

APOEL's Pieros Sotiriou, applauds to fans with other teammates after his team's win against Olympiakos during the Europa League Group B soccer match between Olympiakos and APOEL at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Petros Giannakouris)
APOEL's Pieros Sotiriou, applauds to fans with other teammates after his team's win against Olympiakos during the Europa League Group B soccer match between Olympiakos and APOEL at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, υποστήριξε ότι οι σχέσεις της κυπριακής ομάδας με τον Ολυμπιακό διαταράχθηκαν λόγω της πώλησης του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη.

Η μεταγραφή του Πιέρου Σωτηρίου από το ΑΠΟΕΛ στην Κοπεγχάγη διατάραξε τις σχέσεις της ομάδας της Λευκωσίας με τον Ολυμπιακό, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος των "γαλαζοκίτρινων", Πρόδρομος Πετρίδης.

"Έχει πικραθεί λιγάκι η ελλαδική πλευρά λόγω Πιέρου. Η πρόταση από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετά δελεαστική για να αρνηθούμε. Είναι γύρω στα τρία εκατομμύρια με κάποια μπόνους, τα οποία θεωρούμε εξασφαλισμένα. Πρέπει να μας καταλάβουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού", υποστήριξε ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Νούριο Φορτούνα: 'Όχι δεν μας ενδιαφέρει".

Για τους τερματοφύλακες Ρομό και Μιχαήλ: "Ο Ρομό είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει. Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας είναι δικός μας, τον υπογράψαμε από πέρσι".

Για τον Ντε Βινσέντι: "Η ομάδα του έχει οικονομικά προβλήματα, θέλει να τον πουλήσει και θα στοιχίσει αρκετά λεφτά σε όποιο τον πάρει".

Για τον Στοχ: "Δεν θέλω να μιλήσω για ποδοσφαιριστές, οικονομικά ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να προσεγγιστεί από το ΑΠΟΕΛ".

Για την απομάκρυνση του Κρίστιανσεν: "Σαν διοίκηση είχαμε ευθύνη την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων να είχαμε προπονητή είτε αυτός ονομαζόταν Μπέιν ή Κρίστιανσεν ή οτιδήποτε άλλο. Ο Λορένθο έκανε τη δουλειά του για να έχουμε την επόμενη του Κυπέλλου προπονητή. Έχουμε απαιτήσεις, δεν μείναμε ικανοποιημένοι με αυτά που βλέπαμε, με το θέαμα και θέλαμε να το αλλάξουμε. Δεν βγήκαν οι μεταγραφές. Η τελική απόφασή για τις μεταγραφές ανήκε στον Κρίστιανσεν".

Για το ποιος κάνει τις μεταγραφές στον ΑΠΟΕΛ: "Υπάρχει διευθυντής ποδοσφαίρου, σκάουτερ και προπονητής είναι συνεργασία όλων".

Για το ότι έγιναν μεταγραφές (Ποτέ, Ρουέδα) πριν τον ερχομό προπονητή: "Είναι δύο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και προκρίθηκαν από την επιτροπή προγραμματισμού. Νομίζω δεν υπάρχει αμφισβήτηση για την αξία τους και ελπίζουμε να το δείξουν στο γήπεδο".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ