ΚΥΠΡΟΣ

Ένταση στο Πάφος - ΑΠΟΕΛ με πρωταγωνιστή τον Δώνη

Ένταση στο Πάφος - ΑΠΟΕΛ με πρωταγωνιστή τον Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης πανηγύρισε προς την εξέδρα την εκτός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Πάφου αντιδρώντας στα υβριστικά συνθήματα που άκουγε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη ένταση. (VIDEO)

Με ένταση ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάφο και το ΑΠΟΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 3-2 χάρη σε τέρμα που σημείωσαν στις καθυστερήσεις, ωστόσο τα "αίματα άναψαν" μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος όπως κατήγγειλε μετά το ματς άκουγε επί 90 λεπτά τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον βρίζουν, γύρισε και πανηγύρισε προς την εξέδρα.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση τόσο του κόσμου όσο και των ανθρώπων της Πάφου. Η ένταση συνεχίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου με πρωταγωνιστές τους προπονητές των δύο ομάδων. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Στίβεν Πρέσλι, τόνισε: "Καταρχάς είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής αυτών των παικτών. Πέθαναν στο γήπεδο για την Πάφο σήμερα. Το πνεύμα και η ενότητα της ομάδας ήταν δυνατά. Είμαι απογοητευμένος από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Έδειξε ασέβεια στον κόσμο μας και τους παίκτες μας και αυτό θα το θυμόμαστε. Καλή τύχη στο μέλλον στο ΑΠΟΕΛ".

Αυτή η τοποθέτηση εξόργισε περισσότερο τον Γιώργο Δώνη ο οποίος είπε: "Θα απαντήσω στον προπονητή τον οποίο δεν γνωρίζω καν. Απαντάω μόνο σε αυτούς που αξίζουν. Ναι, όταν τελείωσε το παιχνίδι χαιρέτησα τον κόσμο. Δεν έκανα κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει η μάνα μου στην Πάφο. Προκάλεσα κάποιον εγώ; Πείτε την αλήθεια.

Τι λέει αυτός ο κύριος εδώ πέρα; Εσάς αρέσει να ακούγεται για 90 λεπτά "Δώνη μπινέ που... γιε"; Τι έκανα εγώ στην Πάφο; Πρώτη φορά παίζω εγώ στην Πάφο. Και σας πείραξε επειδή εγώ χαιρέτησα. Ε, ωραία τότε, άμα του κυρίου (σ.σ. έδειξε τον Πρέσλι) του βρίζουνε τη μάνα για ενενήντα λεπτά, την επόμενη φορά να τους προσκυνήσει και να πει «ευχαριστώ»".

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μπορείτε να ακούσετε την ένταση που υπήρχε, αλλά και τα υβριστικά συνθήματα εις βάρος του Γιώργου Δώνη.

Δείτε σε βίντεο τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα.



TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ