ΚΥΠΡΟΣ

Έκλεψαν πέντε τρόπαια της Ομόνοιας!

Έκλεψαν πέντε τρόπαια της Ομόνοιας!

Ένα τρομερό απρόοπτο περίμενε την ομάδα της Ομόνοιας τα ξημερώματα της Τρίτης (4/4), καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν στα γραφεία της και έκλεψαν πέντε τρόπαιά της!

Η Ομόνοια ενημέρωσε μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της πως τα ξημερώματα της Τρίτης (4/4) κλάπηκαν από την τροπαιοθήκη της πέντε κύπελλα! Φυσικά, έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ αναφέρει πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν το έργο των Αρχών να εντοπίσει τους δράστες.

Η σχετική ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:

"Η Ομόνοια ενημερώνει πως γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, 4 Απριλίου, άγνωστοι διέρρηξαν το οίκημα του Σωματείου. Οι διαρρήκτες έκλεψαν 5 τρόπαια.

Ο Σύλλογος κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην Αστυνομία, καθώς τη στιγμή της διάρρηξης ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του οικήματος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γίνεται στόχος διαρρηκτών και παραβατικών συμπεριφορών. Παρόλο που τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, κανένα από αυτά δεν κατέστη δυνατό να εξιχνιαστεί. Αναμένουμε από την Αστυνομία όπως διερευνήσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την υπόθεση. Υπάρχουν στοιχεία, αλλά και μαρτυρία, που μπορούν να βοηθήσουν το έργο της.

Η Ομόνοια θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία του Συλλόγου".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ