ΚΥΠΡΟΣ

"Έκλεισε" Σωτηρίου η Κοπεγχάγη, το ποσό που παίρνει ο ΑΠΟΕΛ

APOEL's Pieros Sotiriou celebrates his goal against Olympiakos during the Europa League Group B soccer match between APOEL and Olympiakos, at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias)
APOEL's Pieros Sotiriou celebrates his goal against Olympiakos during the Europa League Group B soccer match between APOEL and Olympiakos, at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο Πιέρος Σωτηρίου ετοιμάζει "βαλίτσες", αφού αποχωρεί το καλοκαίρι από τον ΑΠΟΕΛ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη.

Στη Δανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πιέρος Σωτηρίου, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το Sport24.gr. Ο Κύπριος επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει τη Μεγάλη Παρασκευή στην πρωτεύουσα της χώρας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με την κυρίαρχη ομάδα του πρωταθλήματος, Κοπεγχάγη.

Τις εξελίξεις για την είδηση αποκάλυψε η δανέζικη " Tipsbladet.dk", η οποία αναφέρει και λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τους πρωταθλητές Δανίας για τον 24χρονο διεθνή επιθετικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη σκανδιναβική χώρα, η Κοπεγχάγη θα δώσει ένα ποσό μεταξύ 2.500.000 και 3.000.000 ευρώ στους πρωταθλητές Κύπρου για τη μεταγραφή του σκόρερ 23 τερμάτων (και 3 ασίστ) σε 41 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Ένα από αυτά τα τέρματα, μάλιστα, σημειώθηκε εναντίον της Κοπεγχάγης, στα πλέι οφ του Champions League, όπου οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το 1-0 τη Δανίας κι έμειναν στην ισοπαλία 1-1, με συνέπεια η ομάδα του Στάλε Σόλμπακεν να προκριθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι δύο ομάδες που ενδιαφέρθηκαν εμπράκτως για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί να βρουν άλλες λύσεις για τη γραμμή κρούσης τους.

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ