ΚΥΠΡΟΣ

Δώνης: "Η χώρα μου δεν κινδυνεύει από τον Κάτσε, αλλά από τους ίδιους τους Έλληνες"

ÁÐÏÅË - ÔÏÔÅÍÁÌ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ : EUROKINISSI)
ÁÐÏÅË - ÔÏÔÅÍÁÌ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ : EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης μετά την εκτός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα Λεμεσού (1-2) ρωτήθηκε για την περίπτωση του Έργκους Κάτσε που "χάλασε" και υποστήριξε πως η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν Κάτσε.

Η μετακίνηση του Έργκους Κάτσε στο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη "ναυάγησε" λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν από φίλους της κυπριακής ομάδας. Μάλιστα ο μέσος του ΠΑΟΚ είχε ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο αλλά αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω.

Την Τετάρτη το απόγευμα ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα Λεμεσού με 2-1 εκτός έδρας ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Κάτσε που δεν προχώρησε τονίζοντας πως η Ελλάδα απειλείται από τους ίδιους τους Έλληνες...

Όπως αναφέρει το balla.com.cy ο Δώνης δήλωσε:

«Αγωνιστικά ο Κάτσε ήταν μέσα στις δυο πρώτες μου επιλογές μου από την αρχή μαζί με τον Οφόρι. Θεωρώ ότι χάσαμε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Πάνω από όλα είμαι Έλληνας και αγαπάω την πατρίδα μου.

Η χώρα μου βρίσκεται εκεί που βρίσκεται από όσους την έχουν κυβερνήσει. Νομίζω ότι ειδικά η χώρα μου δεν κινδυνεύει από κανένα Κάτσε, κινδυνεύει από τους ίδιους τους Έλληνες. Είμαστε άδικοι απέναντι σε ένα νέο παιδί».

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ