ΚΥΠΡΟΣ

Δώνης: "Η παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ"

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Γιώργος Δώνης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, ύστερα απ' την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας για το πρωτάθλημα Κύπρου, με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας να μην την κάνουν δεκτή.

Το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά απέναντι στον Εθνικό Άχνας (1-1) προκάλεσε σημαντικές εξελίξεις. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιώργος Δώνης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως "μπορώ να πάω να χαιρετήσω αύριο το πρωί και να τα έχω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου".

"Ό,τι πω θα το πω με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία, είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις. Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν μου αρέσει και σημαίνει πως δεν μπορώ να επηρεάσω μέσω της προπόνησης στον βαθμό που θέλω είτε η δουλειά μου να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό σημαίνει πως η ευθύνη ανήκει σε μένα. Από τη στιγμή αυτή η παραίτησή μου είναι δεδομένη στη διοίκηση και είναι ανοικτή, μπορώ να πάω να χαιρετήσω αύριο το πρωί και να τα έχω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου.

Για 60 λεπτά ήμασταν απαράδεκτοι, δεν κάναμε τίποτα. Στα τελευταία 30 λεπτά κάναμε πολλά αλλά δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τον ένα βαθμό. Επίσης θέλω να πω τα τελευταία 35 λεπτά ήταν γελιοποίηση του αθλήματος και αυτό δεν βαραίνει τον Εθνικό, είναι ευθύνη άλλων", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες το σύλλογο δεν έκαναν δεκτή την παραίτησή του, παρά τη μέτρια πορεία της ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ, ύστερα από 10 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 8η θέση και στο -9 απ' την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Παράλληλα, στο Champions League είναι στην 3η θέση του ομίλου, ισόβαθμος με την Ντόρτμουντ και πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ