ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλων Λεμεσού: "Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει με Χριστοδουλόπουλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούρης Κωνσταντίνου, υποστήριξε ότι η Τετάρτη (5/8) είναι η καθοριστική ημέρα για τις διαπραγματεύσεις με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο.

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Τρίτη (4/8) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου, υποστήριξε ότι η Τετάρτη θα είναι η καθοριστική ημέρα για την κατάληξη των συνομιλιών, ενώ χαρακτήρισε την περίπτωση του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού δύσκολη.

"Να είμαστε προσεκτικοί, είναι δύσκολη περίπτωση, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος, στην Ιταλία, σε Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά το να έρθει στην Κύπρο δείχνει και το ενδιαφέρον του να μιλήσει με τους ανθρώπους του Απόλλωνα.

Tο χειρίστηκε ο πρόεδρος το θέμα σε συνεννόηση με τον προπονητή που είναι δική του επιλογή. Ήρθε να δει τις εγκαταστάσεις, τη Λεμεσό και να συζητήσει και μια πιθανή προοπτική να συνεργαστεί με τον Απόλλωνα. Η αυριανή μέρα (Τετάρτη) θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό", υποστήριξε ο Φανούρης Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απόλλων Λεμεσού: Σε καλό δρόμο του Χριστοδουλόπουλου
TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ