Απόλλων Λεμεσού: "Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει με Χριστοδουλόπουλο"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούρης Κωνσταντίνου, υποστήριξε ότι η Τετάρτη (5/8) είναι η καθοριστική ημέρα για τις διαπραγματεύσεις με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο.

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Τρίτη (4/8) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου, υποστήριξε ότι η Τετάρτη θα είναι η καθοριστική ημέρα για την κατάληξη των συνομιλιών, ενώ χαρακτήρισε την περίπτωση του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού δύσκολη.

"Να είμαστε προσεκτικοί, είναι δύσκολη περίπτωση, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος, στην Ιταλία, σε Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά το να έρθει στην Κύπρο δείχνει και το ενδιαφέρον του να μιλήσει με τους ανθρώπους του Απόλλωνα.

Tο χειρίστηκε ο πρόεδρος το θέμα σε συνεννόηση με τον προπονητή που είναι δική του επιλογή. Ήρθε να δει τις εγκαταστάσεις, τη Λεμεσό και να συζητήσει και μια πιθανή προοπτική να συνεργαστεί με τον Απόλλωνα. Η αυριανή μέρα (Τετάρτη) θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό", υποστήριξε ο Φανούρης Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απόλλων Λεμεσού: Σε καλό δρόμο του Χριστοδουλόπουλου
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.