ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Στον πάγκο για ένα χρόνο ακόμη ο Ουζουνίδης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το τυπικό της ανανέωσης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ έγινε την Παρασκευή (22/5) με το σύλλογο της Κύπρου να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών για ένα χρόνο ακόμα.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παραμείνει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και την επόμενη σεζόν και απέμενε μόνο το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Αυτό έγινε την Παρασκευή με το σύλλογο της Κύπρου να ανακοινώνει πως ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει για ένα χρόνο ακόμα στο ΑΠΟΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη και τα μέλη του προπονητικού του επιτελείου Μπλένταρ (Χριστόφορος) Κόλαϊ και Νικόλα Γιάγκου. Η διάρκεια συνεργασίας είναι μονοετής, μέχρι και τον Μάιο του 2021.

Ο κ. Ουζουνίδης έχει ήδη αρχίσει τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του UEFA Europa League και το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα".

ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ

Τη νέα σεζόν στο ΑΠΟΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει ως παίκτη του τον Κώστα Αποστολάκη ο οποίος συμφώνησε εδώ και λίγες μέρες με το σύλλογο της Κύπρου ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει κάνει και μια πρώτη επαφή για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει αλλά ακόμη το θέμα δεν έχει προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ